Adressenbestanden 2021-11-01T13:42:09+01:00

Adressenbestanden

Met het juiste adressenbestand effectief in contact met je doelgroep

De adressenbestanden van B2B Adressen worden op basis van specifieke kenmerken geselecteerd. Volledig conform jouw doelgroepomschrijving en met de gegevens die je nodig hebt zoals telefoonnummer, contactpersoon en branchecode.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Adressenbestanden om resultaten van je DM-acties structureel te verbeteren

B2B Adressen biedt je toegang tot meer dan 100 databases met zakelijke adressen. Met je direct marketing wil je natuurlijk zo gericht mogelijk de juiste doelgroep bereiken met de beste resultaten tegen zo laag mogelijke kosten. Bepaal samen met B2B Adressen je meest kansrijke doelgroep en selecteer op basis van branche, bedrijfsgrootte, rechtsvorm etc. Met de juiste adressenbestanden wordt het resultaat van DM-acties structureel verbeterd. Ben je opzoek naar e-mailadressen voor een online campagne? Of heb je interesse in internationale adressen om je kansen in het buitenland te beproeven? Ook dan is B2B Adressen de partner voor jou.

Zakelijke adressen met de beste kwaliteit voor de beste prijs

Zakelijke adressen via B2B Adressen zijn met de beste kwaliteit voor de beste prijs. We hebben namelijk toegang tot meerdere Nederlandse adressendatabases  en kunnen daardoor precies hetgeen aanleveren wat je zoekt. Het brede aanbod maakt bijna alles mogelijk: verschillende gegevens en naar eigen wens samen te stellen. Laat bijvoorbeeld telefoonnummers meeleveren in het bestand zodat je een direct mailing kunt nabellen. Of laat websiteadressen toevoegen zodat je je kunt inlezen voordat je een acquisitiegesprek begint. Ook namen van beslissers kunnen de resultaten van je sales- en marketingacties aanzienlijk verbeteren.

 

Verbeter je sales- en marketingresultaten in 3 stappen

Wil je je sales- en marketingacties zo succesvol mogelijk maken? Begin dan met een goed doordachte doelgroep. De belangrijkste informatie die je hebt om een kansrijke doelgroep te bepalen, is je klantdata. Wat zijn de kenmerken van je klanten? Bij prospects met dezelfde kenmerken als je klanten is je slagingskans vele malen groter.

  • Stap 1 | Updaten en verrijken van je klantenbestand

Dit brengt ons automatisch bij de eerste stap; updaten en verrijken van je klantenbestand. Om je klanten zo goed mogelijk in kaart te brengen, moeten de gegevens bij deze klanten volledig en actueel zijn. Laat daarom je klantenbestand verrijken met waardevolle marketingkenmerken zoals werknemersklasse, branchecode, groeiend, verhuisd etc. Hoe meer informatie je hebt over je klanten, des te specifieker je je doelgroep in kaart kunt brengen.

  • Stap 2 | Bepaal de kenmerken van je doelgroep

Heb je de doelgroep goed in beeld? Op basis van de kenmerken van je doelgroep kunnen we een adressenbestand met prospects selecteren die exact aan de kenmerken van je doelgroep voldoen. En om te voorkomen dat er gegevens van bestaande klanten in je prospectbestand terechtkomen, ontdubbelen we het prospectbestand met je klantenbestand. Zo houdt je twee unieke adressenbestanden over; één met klanten en één met prospects.

  • Stap 3 | Bepaal welke gegevens je nodig hebt

Afhankelijk van o.a. je doelstellingen en doelgroepen bepaal je in de marketingmix via welk kanaal je welke doelgroepen het beste kunt bereiken. Wanneer je een direct mailing of telemarketing actie gaat doen, heb je andere gegevens nodig dan wanneer je een e-mailing gaat doen. Ook het verrijken van je bestanden met bijvoorbeeld namen van contactpersonen of telefoonnummers kan heel zinvol zijn voor een gerichte benadering van je doelgroep.

Altijd up-to-date bedrijfsinformatie

0
Aantal adressen van organisaties
0
Totaal aantal contactpersonen
0
Totaal aantal telefoonnummers

Een offerte maken wij geheel vrijblijvend voor je op. Voor bestellingen van adressenbestanden van bedrijven in Nederland hanteert B2B Adressen een minimum orderbedrag van €750 excl. btw.

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63 1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00 E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen