Computers en IT 2020-12-21T14:40:29+01:00

ICT

Richt jij je communicatie op de ICT sector?

Er zijn maar liefst 93.000 bedrijven actief in de de ICT sector. Dit aantal groeit nog altijd en vormt een interessante B2B doelgroep. De grootste groep binnen deze sector bestaat uit bedrijven actief in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Maak je selectie zo specifiek mogelijk

De informatie- en communicatietechnologie (ICT), houdt zich o.a. bezig met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Denk hierbij aan het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases, games en websites. Maar ook computeronderhoud, programmatuur en het schrijven van software vallen hieronder. Met communicatietechnologie worden communicatieapparatuur- en diensten bedoeld. De branche groeit met name door kleinere bedrijven die zich bezighouden met het ontwerpen en bouwen van websites en het optimaliseren van zoekmachinemarketing. De branche wordt dan ook gekenmerkt door veel kleine bedrijven. Slechts 7% van de bedrijven heeft vijf of meer werknemers in dienst.

Wil je informatie over een specifieke branche of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen