Financiële instellingen 2020-12-21T14:30:27+01:00

Financiële instellingen

Richt jij je communicatie op de financiële instellingen?

Het segment financiële dienstverlening telt 509.000 bedrijven waaronder meer dan 370.000 financiële holdings. Dat maakt een goed doordachte selectie van je doelgroep binnen de financiële dienstverlening juist zo belangrijk.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Maak je selectie zo specifiek mogelijk

De term ‘financiële instelling’ is de verzamelnaam voor bedrijven die opereren op de financiële markt. Denk hierbij o.a. aan banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, administratiekantoren en vermogensbeheer. Zij hebben als kernactiviteit het handelen, registreren of verhandelen van financiële contracten. Hoewel er 509.000 bedrijven onder de financiële dienstverlening vallen, betreft het hier merendeels financiële holdings die geen economische activiteit kennen buiten het beheren van gelden. De bijbehorende werkmaatschappijen vallen onder andere marktsectoren.

Wil je informatie over een specifieke branche of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen