Groothandel 2020-12-21T14:36:34+01:00

Groothandels

Adressen kopen van groothandels?

Bied je producten of diensten aan voor de groothandelsbranche? B2B Adressen heeft de branche volledig in kaart, van landbouw tot ICT.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Meer dan 100.000 bedrijven in Nederland zijn actief in de groothandelsbranche. Selecteer je doelgroep zo specifiek mogelijk.

Met alle kenmerken en informatie bij elk bedrijf in de database kan B2B Adressen een maatwerk bestand voor je samenstellen met je meest kansrijke leads. Enkele veelgebruikte kenmerken en selecties:

  • Branche
  • Telefoonnummer
  • Regio
  • Werknemersaantal
  • Importerend of Exporterend
  • Moeder- of dochterbedrijf
  • Oprichtingsdatum

Je kunt de kenmerken en informatie ook gebruiken om je klantenbestand te updaten of verrijken.

Heb je graag hulp bij het samenstellen van je adressenbestand? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen