Midden- en kleinbedrijven 2020-12-21T14:55:56+01:00

MKB

Adressen kopen van branches in het mkb?

Richt jij je communicatie op mkb’ers? B2B Adressen helpt je de juiste doelgroep samen te stellen op basis van branche, bedrijfsgrootte en regio.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Van alle Nederlandse bedrijven valt 99 procent in de categorie mkb. Hoe selecteer je een kansrijke doelgroep?

Sales- en marketingacties zijn succesvoller wanneer je ze richt op een specifieke doelgroep die interesse heeft in het product of de dienst. Je maakt je onderneming niet succesvoller door zoveel mogelijk bedrijven te benaderen met je boodschap. Daarom zijn de vele kenmerken waarop B2B Adressen kan selecteren zo belangrijk. Door organisaties met bepaalde kenmerken te selecteren of juist uit te sluiten, kun je heel gericht een interessante doelgroep selecteren die jouw boodschap relevant vindt.

Heb je graag hulp bij het samenstellen van je adressenbestand? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen