Onroerend goed 2020-12-21T15:01:14+01:00

Onroerend goed

Richt jij je communicatie op de onroerend goed sector?

Dit segment bevat maar liefst 62.000 adressen. De bedrijven binnen deze sector zijn actief in verhuur, beheer en handel in onroerend goed. Ook gemeentelijke woningbedrijven en woningbouwverenigingen en -stichtingen zijn onderdeel van deze sector.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Maak je selectie zo specifiek mogelijk

De vastgoedsector is een sector waarin momenteel zeer veel gebeurt. Met name op het gebied van de verhuur en de verkoop van vastgoed. Op zakelijk gebied is een trend waarneembaar dat er steeds meer behoefte is aan kleine, deels flexibele, kantoorruimte met de mogelijkheid van aanvullende faciliteiten, zoals telefoonantwoordservice, receptiediensten en beschikbaarheid van vergaderruimte naar behoefte. Door de vele wijzigingen in dit segment is het van groot belang toegang te hebben tot een up-to-date en goed onderhouden database. De bedrijven binnen deze database worden voortdurend geactualiseerd op basis van vele verschillende bronnen.

Wil je informatie over een specifieke branche of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen