Verkeer, vervoer en communicatie 2020-12-21T15:08:00+01:00

Verkeer, vervoer en reizen

Richt jij je communicatie op de verkeer, vervoer en reisbranche?

De sector verkeer, vervoer en communicatie heeft 69.000 adressen van organisaties die actief zijn in personen- of goederenvervoer. Kies de branches die voor jou interessant zijn met vervoer over de weg, over het spoor, over het water of door de lucht. Van openbaar vervoer tot tank- en vrachtvaart.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Maak je selectie zo specifiek mogelijk

De branche met de meeste bedrijven in de sector verkeer en vervoer is goederenvervoer over de weg (geen verhuizers) met ruim 16.000. De op één na grootste branche is vervoer per taxi, ruim 12.000 bedrijven met voornamelijk 1 of 2 medewerkers. Ook de 6.500 adressen van reisorganisaties en reisbemiddeling betreft vooral kleine organisaties. Een selectie op binnenvaart (zowel veerdiensten, passagiersvaart en vrachtvaart) levert ruim 4.000 adressen op. De andere branches binnen de sector zijn een minder groot onderdeel van het geheel.

Wil je informatie over een specifieke branche of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen