Zakelijke dienstverlening 2020-12-21T15:09:44+01:00

Zakelijke dienstverlening

Richt jij je communicatie op de zakelijke dienstverlening?

De zakelijke dienstverlening is de sector waarin verreweg de meeste Nederlanders hun emplooi vinden, bovendien zijn in dit segment ook de meeste bedrijven actief. Maar ook binnen deze branches zijn selecties mogelijk om een verfijnde doelgroep samen te kunnen stellen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Maak je selectie zo specifiek mogelijk

De branche zakelijke dienstverlening telt meer dan 300.000 organisaties.  Deze bedrijven in de zakelijke dienstverlening zijn werkzaam in verschillende segmenten. Het overgrote gedeelte van deze organisaties bestaat uit MKB bedrijven, waaronder  ± 140.000 eenmanszaken, 90.000 BV’s en 17.500 VOF’s.

Wil je informatie over een specifieke branche of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel +31 (0)88 250 33 00

Welke gegevens mogen niet ontbreken in je adressenbestand?

Voordat je gericht een bestand met de gegevens van je doelgroep kunt samenstellen, moet je bepalen via welk kanaal of welke kanalen je gaat communiceren. Het is handig en voordelig om alle informatie die je daarvoor nodig hebt, in één keer te bestellen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een postmailing te gaan sturen en wil je daarna een deel van de ontvangers bellen om de interesse te inventariseren, dan heb je naast vestigingsadressen ook telefoonnummers nodig.

Goed om te weten: je kunt je klantenbestand ook laten verrijken met gegevens wanneer je toch achteraf bedenkt dat je ze wilt hebben.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Selectiekenmerken combineren voor een specifiekere doelgroep

De gebruikelijke branches zijn ingedeeld naar SBI code. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast biedt B2B Adressen allerlei kenmerken waarmee je je doelgroep nog specifieker kunt selecteren. Het combineren van de selectiekenmerken zorgt voor een heel typerend bestand met gegevens waarmee je gericht je doelgroep kunt benaderen.

Bekijk ook de data services van B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl

Locatie B2B Adressen