Dataverrijking 2021-06-22T14:35:00+02:00

Dataverrijking

Dataverrijking maakt je bestanden waardevoller

Met dataverrijking voeg je extra kenmerken en gegevens van je klanten en prospects toe aan je adressenbestanden zodat je specifieker doelgroepen kunt segmenteren en gerichter kunt communiceren.

Een vraag over Dataverrijking

Verhoog je rendement door dataverrijking

Met waardevolle kenmerken van je klanten en prospects heb je een beter inzicht in de wensen en behoeften waarop je kunt inspelen. Je kunt ook beter inschatten hoe kansrijk bepaalde doelgroepen zijn. Met deze informatie en een gerichte benadering haal je meer rendement uit je sales- en marketingacties: je spreekt je doelgroep correct aan en je aanbod is op hun behoeften en interesses afgestemd.

3 stappen naar een hoger rendement met datakwaliteit

Je hebt vast relaties waarmee je regelmatig contact hebt en daardoor op de hoogte bent van belangrijke veranderingen. Maar een groot deel van je klanten en prospects spreek je waarschijnlijk niet wekelijks of maandelijks. Het is zonde dat de tijd die je reeds in hen investeerde tevergeefs is geweest, of dat je kostbare direct mailings stuurt die niet worden ontvangen. Met een actuele database loop je geen kansen mis en leveren je sales- en marketinginvesteringen een beter rendement op.

3 stappen:

  1. Alle collega’s binnen je organisatie maken goed en eenduidig gebruik van een gedegen CRM systeem
  2. Op het moment dat je gaat mailen of bellen, laat je het bestand updaten
  3. Je richt je op kansrijke prospects om je markt en doelgroep effectief uit te breiden

Bestandsverrijking

Veel bedrijven registreren slechts algemene bedrijfsgegevens van nieuwe relaties. Terwijl voor marketingdoeleinden meer informatie nodig is. B2B Adressen breidt je bestaande informatie uit met extra gegevens zoals de branche, rechtsvorm, bedrijfsgrootte en nog veel meer. Met extra kenmerken van je klanten kun je gerichtere marketingacties doen.

B2B Selecties en kenmerken

Altijd up-to-date bedrijfsinformatie door dataverrijking

0
Aantal adressen van organisaties
0
Totaal aantal contactpersonen
0
Totaal aantal telefoonnummers

Bekijk ook de producten van B2B Adressen