Dataverrijking 2019-07-08T14:49:39+00:00

Updaten en verrijken van klant- en prospectbestanden

Laat je bestand updaten en verrijken voor een optimaal rendement. B2B Adressen levert je de laatste adresmutaties en verrijkt je klant- en prospectbestand met extra gegevens.

Neem contact met mij op

Bestandsupdate

Bestanden met bedrijfsadressen vertonen na een jaar ongeveer 30 procent foutieve gegevens. Niet verwonderlijk, want jaarlijks verhuist ongeveer 15 procent van de bedrijven in Nederland. Daarnaast wisselt jaarlijks ruim 25 procent van de managers van functie of van bedrijf. Voor doeltreffende communicatie zijn periodieke updates dus onmisbaar.

De gegevens van je klanten en prospects worden waarschijnlijk goed beheerd in een CRM systeem. Om je CRM systeem effectief te laten zijn, mag echter de belangrijkste voorwaarde niet ontbreken: actualiteit.

3 stappen naar een hoger rendement

Je hebt vast relaties waarmee je regelmatig contact hebt en daardoor op de hoogte bent van belangrijke veranderingen. Maar een groot deel van je klanten en prospects spreek je waarschijnlijk niet wekelijks of maandelijks. Het is zonde dat de tijd die je reeds in hen investeerde tevergeefs is geweest, of dat je kostbare direct mailings stuurt die niet worden ontvangen. Met een actuele database loop je geen kansen mis en leveren je sales- en marketinginvesteringen een beter rendement op.

3 stappen:

  1. Alle collega’s binnen je organisatie maken goed en eenduidig gebruik van een gedegen CRM systeem
  2. Op het moment dat je gaat mailen of bellen, laat je het bestand updaten
  3. Je richt je op kansrijke prospects om je markt en doelgroep effectief uit te breiden

Bestandsverrijking

Veel bedrijven registreren slechts algemene bedrijfsgegevens van nieuwe relaties. Terwijl voor marketingdoeleinden meer informatie nodig is. B2B Adressen breidt je bestaande informatie uit met extra gegevens zoals de branche, rechtsvorm, bedrijfsgrootte en nog veel meer. Met extra kenmerken van je klanten kun je gerichtere marketingacties doen.

B2B Selecties en kenmerken

Altijd up-to-date bedrijfsinformatie

0
Aantal adressen van organisaties
0
Totaal aantal contactpersonen
0
Totaal aantal telefoonnummers

Bekijk ook de producten van B2B Adressen