Diensten 2018-11-12T13:44:46+00:00

De beste diensten voor jouw zakelijke adressenbestanden

Ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je gegevens van huidige klanten updaten? Wil je weten in welke marktsegmenten je het meest succesvol bent? Ook voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van (grote) mailingtrajecten ben je bij B2B Adressen aan het juiste adres.

Neem contact met mij op

Diensten B2B Adressen

B2B Adressen is een onafhankelijk intermediair in bedrijfsadressen. Naast het leveren van bedrijfsadressen is het mogelijk om je eigen klantenbestand te actualiseren, te verrijken, te ontdubbelen en te analyseren. Zo begeleiden wij bedrijven al meer dan 20 jaar bij het kiezen van de juiste doelgroep en het uitvoeren van hun direct marketingcampagnes, zowel nationaal als internationaal.

Gratis onafhankelijk advies over zakelijke adressen

Direct marketing is een beproefde methode voor het werven van nieuwe klanten. Op basis van je doelgroepomschrijving selecteren de dataspecialisten van B2B Adressen de bedrijfsadressen waarmee je campagne optimaal rendeert. Dankzij onze onafhankelijke positie profiteer je van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Je voordelen bij B2B Adressen:

  • Gratis onafhankelijk advies over zakelijke adressen
  • Toegang tot alle zakelijke adresbestanden
  • Meer dan 20 jaar ervaring met B2B databases
  • Kennis en advies over direct marketing
  • Kostenbesparing dankzij optimale prijs-kwaliteitverhouding

Voor meer informatie omtrent de verschillende bestanden en selectiemogelijkheden:

Branchegerelateerde adressen, Namen van beslissers, E-mailadressen en Internationale adressen.

Wil je met je eigen klanten- of prospectbestand aan de slag? Laat je bestand dan actualiseren, verrijken, ontdubbelen en analyseren.

Voor meer informatie omtrent onze diensten: Updaten en verrijken, Analyse en doelgroepenadvies, Ontdubbelen en Mailing handling.

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T: 088 250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl