Disclaimer 2021-03-16T14:45:48+01:00

Disclaimer B2B Adressen

B2B Adressen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud en actualiteit van haar website. Toch kunnen we soms fouten of onvolkomenheden in de informatie niet helemaal voorkomen.

Stel je vraag

Disclaimer B2B Adressen

Toegang tot en gebruik van de website van B2B Adressen is onderworpen aan onderstaande voorwaarden, tenzij anders bepaald in aanvullende voorwaarden in een ander gedeelte van de site gesteld. Gebruik van de website betekent de volledige aanvaarding van deze voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in andere delen van de site. Tevens attenderen wij je op ons Privacy en Cookie Statement en onze Algemene Voorwaarden.

B2B Adressen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud en actualiteit van haar website. Ondanks deze zorg, kunnen er fouten of onvolkomenheden in deze informatie voorkomen waar B2B Adressen niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor gehouden kan worden. Eventuele onvolledigheden en/of typefouten worden na constatering door B2B Adressen gecorrigeerd dan wel aangepast. B2B Adressen behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden, producten en diensten of andere informatie waarnaar op de website verwezen wordt.

B2B Adressen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van haar website. B2B Adressen aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van B2B Adressen opgenomen informatie en tarieven of aangaande de toegang tot of het gebruik van de website.

De op de website genoemde producten en diensten zijn te allen tijde onderworpen aan de Algemene Voorwaarden van B2B Adressen. Hoewel B2B Adressen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is B2B Adressen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar website die niet door B2B Adressen worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel B2B Adressen uiterst selectief is ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Indien je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot deze verklaring of het gebruik van de website van B2B Adressen kun je contact met ons opnemen via info@b2badressen.nl of telefonisch via +31(0)88-250 33 00.

Locatie B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 65
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. 088-7306501
E-mail: info@b2badressen.nl