Adressenbestand België 2021-06-22T14:12:53+02:00

Adressen België

Ben je op zoek naar Belgische B2B adressen?

Doe jij al succesvol zaken in buurland België? Het ligt vlakbij en een groot deel spreekt dezelfde taal als wij. Bovendien hebben we beide een open economie en staan we in elkaars top drie qua import en export. Laat de kans niet liggen.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tip voor #zakendoen met België

Houd rekening met de taalverschillen binnen de 3 gewesten in België. De voertaal van Vlaanderen is Nederlands. In Wallonië en in een groot deel van Brussel spreekt men voornamelijk Frans. In een deel van het oosten van België spreekt men voornamelijk Duits. Het Belgische adressenbestand dat je van B2B Adressen ontvangt, is hier volledig op ingericht.

Adressen België

Hoe groot is jouw marktpotentieel in België?

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we een telling voor je maken en heb je snel inzicht in je Belgische marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we ook op basis hiervan de look-a-likes in België voor je selecteren. B2B Adressen zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Belgische klanten.

Meer internationale adressen

Ga jij zaken doen in België?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen