Adressenbestand Duitsland 2021-06-22T14:14:27+02:00

Adressen Duitsland

Ben je op zoek naar Duitse B2B adressen?

Heb je plannen om je producten of diensten aan te bieden aan onze Oosterburen? Slim want Duitsland heeft de grootste bevolking en economie van Europa. Duitsland is dan ook de belangrijkste handelspartner van Nederland. Wat houdt je nog tegen om de grens over te steken?

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tips voor #zakendoen met Duitsland

De zakencultuur in Duitsland is formeler dan in Nederland. Etiquette is belangrijk en tutoyeren uit den boze. Bovendien is in het zakendoen de voertaal voornamelijk Duits en niet Engels. Dit geldt vooral bij het traditionele midden- en kleinbedrijf.

Adressen Duitsland

Hoe groot is jouw marktpotentieel in Duitsland?

Ook voor Duitse zakelijke adressenbestanden geldt dat er veel selectiecriteria zijn om je doelgroep zo specifiek mogelijk te selecteren. Vooral in Duitsland komt dit goed van pas omdat de aantallen enorm zijn. Ook goed om te weten, is dat we zoals in Nederland ook in Duitsland specifieke postcodeselecties kunnen doen. Zo kun je per gebied je klantenbestand uitbreiden.

Meer internationale adressen

Ga jij zaken doen in Duitsland?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen