Adressenbestand Engeland 2021-06-22T14:15:32+02:00

Adressen Engeland

Ben je op zoek naar B2B adressen in Engeland?

Na Duitsland, Frankrijk en België is Engeland de grootste exportpartner van Nederland. Engeland heeft een rijke wereldhandel en is een belangrijk industrieland. Een interessante handelspartner dus.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tips voor #zakendoen met Engeland

Engelsen zijn terughoudend in hun eerste contact. Begin dus niet gelijk over het zakelijk onderwerp maar begin met een neutraal, maar niet te persoonlijk onderwerp. In de Engelse zakelijkwereld wordt veel waarde gehecht aan schriftelijke communicatie. Aan een mondelinge overeenkomst heb je niets in Engeland. Zet daarom alle details en afspraken die je maakt op papier.

Adressen Groot-Brittanië

Hoe groot is jouw marktpotentieel in Engeland?

De gewenste opbouw van het adres verschilt per land. Zo is ook de Engelse adresindeling anders dan de Nederlandse. Bijvoorbeeld het huisnummer, dit komt zonder komma vóór de straatnaam. Met adresbestanden van B2B Adressen kom je professioneel over. Wij zorgen voor een juiste adressering.

Meer internationale adressen

Ga jij zaken doen in Engeland?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen