Adressenbestand Frankrijk 2021-06-22T14:16:52+02:00

Adressen Frankrijk

Ben je op zoek naar B2B adressen in Frankrijk?

Frankrijk is een aantrekkelijk land om zaken mee te doen; gekwalificeerde arbeidskrachten, een uitstekende infrastructuur, de aanwezigheid van een aantal van de meest dynamische bedrijven in de wereld. Bovendien heeft Frankrijk één van de grootste economieën van Europa en telt wereldwijd mee.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tips voor #zakendoen met Frankrijk

Wil je volledig geaccepteerd worden door je Franse zakenpartners? Ondanks dat de meeste Fransen – en zeker Franse jongeren – wel Engels begrijpen, is het voor het succes van je zakelijk contact belangrijk dat je Frans spreekt. Ook een Franse versie van je website maakt indruk.

Adressen Frankrijk

Hoe groot is jouw marktpotentieel in Frankrijk?

De Franse postcodes, ofwel code postal, bestaan uit vijf cijfers waarvan de eerste twee cijfers het département aangeven. De drie erop volgende nummers identificeren het postkantoor van waaruit de post wordt besteld. Normaal gesproken eindigen Franse postcodes op een 0, behalve de postcodes van de steden Parijs, Lyon en Marseille. In Parijs geven de laatste twee cijfers het arrondissement aan. Maar geen zorgen. B2B Adressen levert je actuele bestanden aan die direct inzetbaar zijn voor je sales- en marketingacties richting Frankrijk.

Meer internationale adressen

Ga jij zakendoen in Frankrijk?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen