Adressenbestand Luxemburg 2021-06-22T14:17:54+02:00

Adressen Luxemburg

Ben je op zoek naar B2B adressen in Luxemburg?

Nederland en Luxemburg hebben een lange gezamenlijke historie en hebben lidmaatschappen gemeen van zowel de Europese Unie als de Benelux. De ligging van Luxemburg is gunstig, in het hart van Europa met de grote economische landen Duitsland en Frankrijk als buurlanden. Engels als belangrijke taal in het zakenleven vergemakkelijkt wellicht je toegang tot de Luxemburgse markt.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tip voor #zakendoen met Luxemburg

De zakencultuur van Luxemburg is niet heel anders dan in Nederland. Wees wel altijd formeel in je communicatie naar het Luxemburgse bedrijfsleven. Dit wordt erg op prijs gesteld.

Hoe groot is jouw marktpotentieel in Luxemburg?

Kansrijke sectoren in Luxemburg zijn vastgoed en banken in de dienstensector, IT, telecommunicatie, vervoer en logistiek, toerisme en biotechnologie. Ontvang vrijblijvend een telling van je doelgroep van ons. De Luxemburgse adressenbestanden die je van B2B Adressen ontvangt, zijn overigens ingedeeld in de drie officiële talen: Frans, Duits en Luxemburgs. Je kunt er dus direct mee aan de slag.

Meer internationale adressen

Ga jij zaken doen in Luxemburg?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen