Adressenbestand Zweden 2021-06-22T14:25:30+02:00

Adressen Zweden

Ben je op zoek naar Zweedse B2B adressen?

Zweden behoort samen met de andere Scandinavische landen tot de meest welvarende en innovatieve landen ter wereld. Het land heeft een open economie die sterk afhankelijk is van export en import. Een veelbelovend land dus, als het gaat om een vruchtbare samenwerking.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Tip voor #zakendoen met Zweden

De zweden gaan over het algemeen voor een lange termijnrelatie in plaats van een kortstondige deal. Zweden zijn trouwe klanten en betrouwbare zakenpartners, waarbij vertrouwen aardig hoog in het vaandel staat. Houd dus je prospect- en klantbestanden zo actueel mogelijk zodat je, ook op lange termijn, contact kunt blijven onderhouden.

Adressen Zweden

Hoe groot is jouw marktpotentieel in Zweden?

In Zweden investeren bedrijven opvallend veel in Research & Development en in innovatie in hun bedrijfsvoering. Zweedse bedrijven staan dan ook open voor nieuwe technologieën en zijn koplopers in het gebruik van o.a. telecom-toepassingen. Zweden zijn trendgevoelig en vast nieuwsgierig naar wat je hen te bieden hebt.

Meer internationale adressen

Ga jij zaken doen in Zweden?

Wil je met je campagnes de grens over? Heb je een bestand van waardevolle Nederlandse klanten en wil je exact dezelfde doelgroep in het buitenland benaderen?

Vraag ons advies en maak gebruik van onze internationale expertise en samenwerkingsverbanden.

Vrijblijvend offerte ontvangen
Internationale adressen

Bekijk ook de diensten van B2B Adressen