Online marketing 2020-10-13T08:51:19+02:00

Online marketing

Vergroot je merk met online branded content, banners en audience targetting

B2B Adressen verzorgt je complete branded content op deondernemer.nl! Wil je zelf de lezers van je aanbod kiezen via vooraf bepaalde profielen? Wil je extra adverteren via banners op de website of in de nieuwsbrief?

Een vraag over Online marketing?

Branded content online

Je voordelen van branded content op deondernemer.nl:

  • Content die op dat moment relevant is voor de ontvanger
  • Meer aandacht van de lezer door redactionele uitstraling (geloofwaardiger)
  • Onbewuste beïnvloeding. Dit houdt in dat branded content je houding en gedrag kunnen veranderen zonder een actieve herinnering aan de branding; zonder kennis dus. Hierbij wordt onbewust het imago van het programma gekoppeld aan het merk.

Online banners

Met het inzetten van advertenties of online banners die linken naar jouw (online) uiting, is jouw branded content nog effectiever. Je kunt kiezen uit onderstaande formaten (weergegeven in groen).

Kosten

Platform

Deondernemer.nl is het grootste ondernemersplatform van Nederland gericht op ondernemers en overige zakelijke lezers.

Een interview op het platform kost € 450,00 en een expert column € 350,00, beide inclusief content, productiekosten en plaatsing. Los daarvan kun je een articlepreviewpakket kiezen.

Op de gewenste Persgroep-titels worden prikkelende banners geplaatst (articlepreviews) die verwijzen naar het artikel op deondernemer.nl. Een articlepreviewpakket levert je dus extra traffic naar de content, gebruikmakend van het Persgroep netwerk.

Nieuwsbrief

Een banner of branded content in de nieuwsbrief van ondernemer.nl kost € 900,00 per keer. De nieuwsbrief heeft 100.000 abonnees en verschijnt 2x per week.

Audience targeting

Om ervoor te zorgen dat de impressies zo effectief mogelijk worden uitgeleverd, kan gebruik gemaakt worden van audiencetargetting. De impressies worden dan enkel geserveerd aan gebruikers met een bepaald profiel. Dankzij partnerships en de informatie en kennis die we daar vandaan krijgen, kunnen we een completer beeld van de online bezoekers creëren. Met deze informatie hebben we pools gemaakt die bestaan uit ondernemers en zakelijke beslissers die qua interesses en gebruik overeenkomsten vertonen. Dit merk je direct aan het rendement op je impressies.

De merken van de Persgroep

De Persgroep
Locatie B2B Adressen

Contactgegevens

B2B Adressen B.V.

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

T. +31(0)88-250 33 00
E-mail: info@b2badressen.nl